Kıbrıs Şehitleri İlkokulu

Vizyon: Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen Milli Eğitim Temel Amaçları çerçevesinde; “İçinde bulunduğumuz çevrenin ekonomik, sosyal ve kültürel durumunu göz önünde bulundurarak; bilgili, toplum sorunlarına duyarlı, ahlaklı ve demokrasiyi özümsemiş bireylerin yetiştiği bir kurum olmak.”

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen Milli Eğitim Temel Amaçları çerçevesinde; Görev ve sorumluluklarının bilincinde, yaratıcı düşünce ve katılımcı yöntemlere açık; Araştırmacı ve sorgulayıcı, sosyal ilişkileri güçlü, saygı, sevgi ve hoşgörü esasına dayalı; İnsanların erdemlerini önemseyen, topluma ve toplumsal sorunlara karşı sorumlu; Yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Başlama saati 12:40- Bitiş saati 17:40
Servis Bilgisi: 12:40-17:40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kibrissehitleri.meb.k12.tr

Adres - HUZUR MAH. 518 SK. KIBRIS ŞEHİTLERİ İLKOKULU SİTESİ NO 2 MERKEZ / BATMAN

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Huzur Mahallesi 518.Sokak No:1

Ulaşım Beyaz başlıklı Mobil arabaları ve Belediye otobüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Batman-Merkez